Tjänster

Bärgare i Stockholm

Behöver du bärgning i StockholmVi tar hand om alla fordon oavsett vikt eller storlek, allt från motorcyklar till allt som rullar eller flyter kan vi transportera till önskad adress.


Rosa Bärgarna har ett antal olika typer av bärgare i Stockholm som passar för olika ändamål:


Minibärgare: Smidiga att använda inom tullarna där det ofta är låga och trånga garage. Dessa är även lämpliga att använda i terräng där 4-hjulsdrift är nödvändig.


Flakbärgare: Finns i både mindre och större format. Här kan vi transportera bilar eller sådant som är utan hjul eller som inte rullar alls. Rosa bärgarnas flakbilar kan ta fler fordon samtidigt, beroende på storlek.


Tungbärgare: När det behövs riktig kraft har vi våra största bärgningsbilar. Dessa bärgningsbilar hanterar alla stora fordon som exempelvis lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner. Rosa Bärgarnas tungbärgningsbil kan även användas till många andra uppdrag, testa gärna våra gränser.


Bärgning Stockholm

Räddaren i nöden


Oavsett om det gäller personbil, SUV, skåpbil, lastbil, tankbil, traktorer, buss, kranbil, hjullastare eller motorcykel så kan vi vara till er tjänst.

För oss är inget omöjligt.

 

Avtal

Trygghet


Är ni ett företag som har behov av löpande bärgning eller transporter kan vi teckna förmånligt avtal som gäller just ert behov och önskemål.

Transport

Inget är omöjligt


Våra bärgningsbilar är användbara till mycket, inte minst våra flakbärgare. I och med att vi har olika storlekar kan vi transportera det mesta på flaket

Vi är flexibla


Förutom det som har fyra hjul kan det vara:


Bodar

Båtar

Kassaskåp

Mindre Hus

.......och mycket mer.


Försäkring

Samarbete


Vi har samarbete med samtliga försäkringsbolag, så när olyckan är framme kan ni känna er trygga i våra händer.